Loading…

Despre Noi

 

        Despre noi

Garanția respectării normelor în vigoare este atestată prin buletinele de analize efectuate în laboratorul Centrului Republican de Diagnostica Veterinară ,cît și  în laboratoarele specializate din Romania ,Italia și Germania. Noi dispunem și de propriul laborator pentru analiza primară a mierii.

Pasiunea pentru apicultură, grija față de produsele de cea mai bună calitate au făcut din “ALBICOM – EXIM” S.R.L unul dintre cei mai importanți procesatori din Moldova de miere.

Astfel , pe parcursul anilor am fost   furnizori pentru diferite firme din Romania , Polonia, Cehia ,Italia , Macedonia.

 La sfîtșitul anului 2016 noi am finalizat ridicarea unei noi secții de procesare a mierii . Acum dispunem de una din cea mai mare și cea mai nouă capacitate de omogenizare din Moldova ( 21 T) utilată conform celor mai înalte standarde tehnice și de calitate.

În procesul de ambalare a mierii noi folosim numai butoaie noi, destinate pentru produse alimentare ,importate din Ungaria de la firma „GREIF”.

ALBICOM – EXIM” S.R.L.

a fost înființată în anul 2005 din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a fondatorilor și angajaților firmei , care activează de mai mult de 25 de ani în domeniu . Mierea de albine comercializată de „ALBICOM – EXIM” provine de la apicultori atent selectionați și verificați, pentru a respecta standardele de calitate.

În noiembrie 2021 am susținut cu succes certificarea ISO 22000 și ISO 9001 .